Drew

Majestic Farms Jay Hawks Legacy - Født: 2012 - Stang: 102 cm, sidste manhår: 36,5" - Farve: Sort Overo

Denne sorte skønhed kom til Danmark i efteråret 2016. Vi havde spottet ham i køreklasserne til AMHR Nationals, som vi overværede i September 2016. Fra det øjeblik han trådte ind i arenaen var vi betaget af ham. Udstråling, ædelhed og en stor flydende bevægelse er nøgleord hos denne hingst! Samtidig er han en hingst med et super godt temperament og en stor arbejdsglæde.

"Drew", som han kaldes i daglig tale har deltaget 2 gange på AMHR Nationals, det største show for AMHR-heste. Her deltager der i omegnen af 1600 heste hvert år. Som 3 års tog han Reserve National Champion i Pleasure Driving, og året efter, som 4 års, blev han både National Champion og Reserve National Champion i Country Pleasure Driving og sluttede hans amerikanske show sæson af med titlen National Reserve Stake Champion Country Pleasure Driving!

Den danske show sæson for Drew startede med kåringen i MHDK, hvor han blev både Dagens Bedste Hingst, Dagens Bedst Kårede Hest og Dagens Hest! Efterfølgende har han deltaget på Landsskuet i 2017 med 23 point og ærespræmie, samt ved AMHR European Nationals, hvor han blev både European National Champion Pleasure Driving og European National Stake Champion Pleasure Driving.

Tiltrods for at han er lidt højere end vores andre heste, passer han det samme seletøj og dækkener som de fleste af vores heste. Længere ben, hals og en stor skulder er stort set forskellen i forhold til heste på 85-95 cm.

Vi glæder os allerede til at se første årgang efter ham, de melder deres ankomst fra slutningen af marts 2018. Indtil videre er alle hopper kommet ifol efter første brunst de er bedækket i!


 

Flere billeder kommer!