Boogie

 

Blue Ribbon Black Velvet G Whiz - Født: 2002 - Stang: 84 cm, sidste manhår: 32,5" - Farve: Palomino, skjult bærer af sølvgen

Blue Ribbon Black Velvet G Whiz blev hentet hjem fra USA i efteråret 2005. I USA blev han fremvist på AMHA's World Show i Forth Worth, Texas. Han er ud af en meget succesfuld afstamning - bl.a. er hans helbror 5x World Champion og World Grand Champion Open Senior Stallion. Se resultaterne for flere af Boogies halvsøskende her.

Selv er han færdigkåret med 8 i helhed i DMHF, har vundet materialprøven i 2008 og fået 23 point og ærespræmie til samtlige dyrskuer han har deltaget på.

"Boogie", som hans staldnavn er, har tiltrods for et begrænset antal føl hvert år vist sig at avle præcis den kvalitet og ensartethed, som vi havde forventet. Kig forbi hans afkomside, hvor vi forsøger at have billeder og resultater listet af alle de afkom vi har fået efter ham!

Her i 2016 har vi fået kåret det 10. afkom efter Boogie med 8 eller 9 i helhed! Dette gør ham til Guldmedaljehingst i DMHF.

Blue Ribbon Black Velvet G Whiz - AMHA miniature hingst

Blue Ribbon Black Velvet G Whiz - AMHA miniature hingst

Bedækker under: DMHF, NMPRS, AMHA, BMP, EU-hingst.
Bedækningspris: 7500 kr.

Afkom bedømt i DMHF:

4x årets føl i DMHF
1x årets 1 års hingst
3x årets 1 års hoppe og årets 1 års plag
3x årets 2 års hoppe og årets 2 års plag
2x årets hoppe 
1x årets hingst
10x a-kåret

Blue Ribbon Black Velvet G Whiz Blue Ribbon Black Velvet G Whiz