Bordeaux

 

Westwind Farms Bordeaux By Attitude - Født: 2007 - Stang: 90 cm, sidste manhår: 34" - Farve: Silverbay Pinto

Westwind Farms Bordeaux  By Attitude er en ung hingst og har endnu kun få afkom efter sig - trods dette har de allerede vist sig at indeholde den kvalitet, som kræves i dag for at kunne gøre sig til dyrskuer og shows!

Bordeaux har flere halvsøskende, både i Europa, Australien og USA som har været meget succesfulde i showringen - en halvbror er bl.a. blevet World Grand Champion Senior Stallion i 2008.

År 2011 var Bordeaux's år! Han startede med at blive kåret i NMPRS, herefter vandt han materialprøven i DMHF med et gennemsnit på 10! På Horsens Dyrskue og Landsskuet blev han tildelt 24 point og ærespræmie. Som en super afslutning på året blev han Most Spectacular Driving Horse og AMH Grand Champion Senior Stallion til MHCE Danish Open!

Bordeaux gjorde det lige så godt i 2012 som i 2011, tiltrods for han ikke deltog i ret mange shows. Til Danish Internaltional Open tog han for andet år i træk titlen Most Spectacular Driving Horse og til det Europæiske Championship Show i Belgien vandt han alle 4 køreklasser han deltog i og sluttede som Reserve Grand Champion Country Pleasure Driving.

I foråret 2013 er Bordeaux blevet færdigkåret i DMHF med 9 i helhed.

Westwind Farms Bordeaux By Attitude - AMHA hingst - DMHF og NMPRS

Westwind Farms Bordeaux By Attitide

Bedækker under: AMHA, DMHF, NMPRS, EUSAM, EU-hingst. Bedækningspris: 7500 kr.

Westwind farms Bordeaux By Attitude - AMHA miniature hingst